Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Συμβόλαιο σε Θανάση οι Νικς!


Η ομάδα της Νέας Υόρκης φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία της με τον μεγάλο αδερφό του Γιάννη, Θανάση Αντετοκούνμπο, στον οποίο θα δώσει τελικά την ευκαιρία που έψαχνε ο Φιλ Τζάκσον.

Συμφωνία Βούγιασιτς-Νικς για ένα χρόνο!


Ο Σάσα Βούγιασιτς κέρδισε ένα συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ενόψει της σεζόν 2015-16 και αυτό του το πρόσφεραν οι Νιου Γιορκ Νικς!

Οριστικό: Παίκτης της Φενέρ ο Κάλινιτς


Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς στη Φενέρμπαχτσε, αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι "ερυθρόλευκοι" ευχήθηκαν στον παίκτη καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Καταλανός» ο Βεζένκοφ!


Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, αφού ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα αλλά και από τον Άρη η μετακίνησή του στη Βαρκελώνη.

Άρης: Επόμενος στόχος... Κοέν!


Ο Τζέικ Κοέν είναι ο επόμενος στόχος του Άρη για τη φροντ λάιν μετά το «πάγωμα» της περίπτωσης του Ντούσκο Μπούνιτς.

Θέλει Μαυροκεφαλίδη η Ρέτζιο Εμίλια


Ο Βλάντιμιρ Στίματς απέρριψε την πρόταση της Ρέτζιο Εμίλια κι έτσι οι Ιταλοί φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την ενίσχυση της front line με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού.

Κόροιβος: Ανανέωσε με Ντουέιν Ντέιβις!


Οι καλές εμφανίσεις του Ντουέιν Ντέιβις με τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας του εξαργύρωσαν ένα ακόμη συμβόλαιο νέο με την ομάδα και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει στη πατρίδα μας τις υπηρεσίες του.

Τρίκαλα: Οριστικά τα ηνία στον Φλεβαράκη!


Τα Τρίκαλα με αργά, αλλά σταθερά βήματα, δημιουργούν την ομάδα της νέας σεζόν, η οποία θα έχει στην τεχνική ηγεσία της τον Κώστα Φλεβαράκη, που επέστρεψε μετά το πέρασμά του από την Πολωνία.

Άρης: Υπέγραψε και ο ΜακΝίλ!


Ο Άρης θα έχει ίσως την καλύτερη ομάδα πίσω από τους δυο αιώνιους και θα είναι το φαβορί της τρίτης θέσης για τη νέα σεζόν αφού οι κινήσεις που κάνει είναι εξαιρετικές.

Ρούμπιο για Γκαρνέτ: «Αν δε πας με τα "νερά" του, καλύτερα να φοβάσαι»!


Ο Ρίκι Ρούμπιο μίλησε για το συμπαίκτη του στους Τίμπεργουλβς, Κέβιν Γκαρνέτ, και τον (κακό) χαρακτήρα τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι έχει χωρίς ωστόσο να είναι έτσι.

Άρης: Φτάνει και η ώρα του ΜακΝίλ!


Μετά τις ανακοινώσεις των Ντομινίκ Γουότερς και Σλάβεν Τσούπκοβιτς, είναι πολύ πιθανό η σημερινή μέρα να κρύβει και άλλη συμφωνία για τον μπασκετικό Άρη, αυτή με τον Τζερέλ Μακ Νιλ.

Στηρίζει ΠΑΟΚ ο Σαλούστρος! (PIC)


Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο δε φτάνει μόνο αυτό αφού φαίνεται να υποστηρίζει την ομάδα του «δικεφάλου» και εκτός μπάσκετ.

Πάει για πρόεδρος της ομοσπονδίας ο Κιριλένκο!


Ο Αντρέι Κιριλένκο αλλάζει τα ρούχα της δουλειάς του και από φόρμα βάζει κοστούμι για να διεκδικήσει την προεδρία της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Στα χέρια της δικαιοσύνης ο Μάικ Σκοτ!


Σοβαρά προβλήματα με την δικαιοσύνη έχει ο Μάικ Σκοτ. Ο φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (30/7) σε προάστιο της πολιτείας της Τζόρτζια μαζί με τον 20χρονο αδερφό του Άντον.

Πρόταση της Κράσνι για Βουγιούκα!


Πριν λίγες ημέρες, ΑΕΚ και Βουγιούκας είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν μαζί και όλα έδειχναν πως θα υπάρχει «γάμος», ωστόσο κάπου το θέμα «κόλλησε» και αυτό πάει να εκμεταλλευτεί η αντίπαλος της «Ένωσης» στο EuroCup, Κράσνι Οκτιάμπρ.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Νέα Κηφισιά: Μια «ανάσα» από Καλαμπόκη!


Μετά τους Γκίκα και Φρέιζερ, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Συμφώνησαν Άρης-Μπαρτσελόνα για Βεζένκοφ!


Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ Άρη και Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στην Βαρκελώνη και έτσι είναι θέμα των Καταλανών πότε θα ανακοινώσουν την απόκτηση του κορυφαίου παίκτη της φετινής Α1.

Επιστρέφει Τουρκία ο Τούρκογλου!


Ο Χινταγιέτ Τούρκογλου, έπειτα από μια τεράστια θητεία στα γήπεδα του ΝΒΑ, αποφάσισε να επιστρέψει στη πατρίδα του προκειμένου όπως φαίνεται να κλείσει εκεί τη πλούσια καριέρα του.

Ρέθυμνο: Θέλει και Χριστοδούλου!


Το Ρέθυμνο έκανε δικό του με υποσχετική ενός έτους από την ΑΕΚ τον Μιχάλη Καμπερίδη και προσπαθεί να κάνει κάτι ανάλογο και με τον Ανδρέα Χριστοδούλου από τον Ολυμπιακό.

Άρης: Ανακοίνωσε και Τσούπκοβιτς


Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού ο Σέρβος πρώην παίκτης των Τρικάλων ανακοινώθηκε από τον Άρη.

Οριστικά στη Σασάρι ο Πέτγουεϊ


Ο πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αναζητήσει περισσότερο χρόνο και εμπιστοσύνη στο εξωτερικό και στη γειτονική Ιταλία, αφού υπέγραψε με τη πρωταθλήτρια της χώρας, Ντινάμο Σασάρι.

«Κλείνει» στην Αρμάνι ο Χάμελ!


Ο Ρόμπι Χάμελ φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την Ιταλική ομάδα και έτσι στις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του.

Άρης: Υπέρβαση με Οκάρο Γουάιτ


Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Οκάρο Γουάιτ.

Τέλος ο Μπρέμερ για ΠΑΟΚ!


Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ δεν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, καθώς συμφώνησε να επιστρέψει στην Κόνιασπορ, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του. 

Νέα Κηφισιά: Επέστρεψε ο Χατζηνικόλας!


Έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παγκρατίου στο πρωτάθλημα της Α2, ο Γιάννης Χατζηνικόλας επιστρέφει στη Νέα Κηφισιά θέλοντας να αποδείξει πολλά στους ανθρώπους της ομάδας.

Άρης: Σε πολύ καλό δρόμο του ΜακΝίλ!


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση του Τζέρελ ΜακΝίλ και πλέον όλα δείχνουν συμφωνία.

Κοντά σε Χουέρτας η Γαλατά!


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαρσελίνιο Χουέρτας βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ με τη τουρκική ομάδα να τον θέλει στο ρόστερ της.

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Τζάνινγκ!


Κοντά στον Αμερικανό γκαρντ, Ματ Τζάνινγκ εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με το Eurohoops οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση για ένα χρόνο συνεργασίας. 

«Λύκος» ο Αντρέ Μίλερ!


Παρά τα 39 του χρόνια, ο Αντρέ Μίλερ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδα υψηλού επιπέδου, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο NBA, συμφωνώντας για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους «Λύκους».

Νέα Κηφισιά: Ενισχύθηκε με Διαμαντάκο!


Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Διαμαντάκος βρήκε μια νέα ομάδα για να συνεχίσει τη καριέρα του και αυτή θα είναι η ανερχόμενη δύναμη του τουρκικού πρωταθλήματος, Νταρουσάφακα, ωστόσο θα μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα για ακόμη μια σεζόν.

Εγκρίθηκε η κατασκευή νέου γηπέδου στο Μιλγουόκι!


Η Επιτροπή του Wisconsin State ενέκρινε την κατασκευή νέου γηπέδου στο Milwaukee.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ρέθυμνο: Απέκτησε Καμπερίδη!


Στο Ρέθυμνο επίσημα με τη μορφή δανεισμού θα ανήκει για την επόμενη σεζόν ο Μιχάλης Καμπερίδης, με την «Ένωση» να αποφασίζει πως το καλύτερο και για τον ίδιο θα ήταν να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Άρης: Γουότερς και επίσημα


Στον Άρη θα αγωνίζεται ο Ντομινίκ Γουότερς τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού ο Αμερικανός γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος τον είχε ως στόχο του για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Νικς για Μπούζερ!


Τη προσθήκη του Κάρλος Μπούζερ φαίνεται να σκέφτονται έντονα στους Νιου Γιορκ Νικς, έχοντας ανάγκη από έναν πολύ καλό παίκτη που θα δώσει σημαντική βοήθεια στον Καρμέλο Άντονι, έναν παίκτη που αποτελεί το Α και το Ω της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Άρης: Οριστική συμφωνία με Τσούπκοβιτς!


Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος έχει αποδεχθεί την «κιτρινόμαυρη» πρόταση, με αποτέλεσμα να πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του, μένοντας μόνο οι ανακοινώσεις.

Νέα Κηφισιά: Προχωρημένες συζητήσεις με Κασελάκη!


Πολύ κοντά στην απόκτηση και του Λεωνίδα Κασελάκη βρίσκεται η Κηφισιά. Η ομάδα του βορείου προαστίου μετά τις μεταγραφές των Φρεϊζίερ και Γκίκα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει και την τρίτη της κίνηση μέσα στο καλοκαίρι, αποκτώντας τον ταλαντούχο φόργουορντ.

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε (και επίσημα) ο Ντούβνιακ!


Ο Ούρος Ντούβνιακ θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, δυναμώνοντας την περιφέρεια του αρκετά. Η ΚΑΕ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε μετά τον γνωστό ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τη μεταγραφή του έμπειρου γκαρντ.

Κολοσσός: Χαρίσης η... επιστροφή!


Ο Κώστας Χαρίσης τα βρήκε σε όλα με τον Κολοσσό Ρόδου και έτσι θα συνεχίσει στους «θαλασσί» την καριέρα του, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στον Άρη.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ενδιαφέρει τους Μπλέιζερς ο Ντελαβεντόβα!


Ο Ματ Ντελαβεντόβα λίγο έλειψε στο να εξελιχθεί σε ήρωας των Καβαλίερς τη σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι πιθανό να μην βρίσκεται στο Κλίβελαντ.

Άρης: Κινητικότητα στο «κίτρινο» στρατόπεδο


Ο Άρης φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή η πιο δραστήρια ομάδα της Basket League σε θέματα μεταγραφικά, αφού οι «κίτρινοι» μετά τις τρεις αποκτήσεις τους έχουν καταθέσει και σε άλλους παίκτες πρόταση προκειμένου να ενισχυθούν... επικίνδυνα!

Παναθηναϊκός: Ύστατη προσπάθεια για Λάσμε!


Μπορεί η συμφωνία μεταξύ του Λάσμε και του Παναθηναϊκού να «χάλασε» με τον δεύτερο να επιλέγει την καλύτερη οικονομική πρόταση της Γαλατάσαραϊ, ωστόσο οι «πράσινοι» φαίνεται να μην έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

ΑΕΚ: Ζήτησε καλύτερη πρόταση ο Βουγιούκας!


Την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου σέντερ ψάχνει η ΑΕΚ και ο Ίαν Βουγιούκας φαντάζει ως ιδανική περίπτωση. Πόσο κοντά βρίσκεται, όμως, ο Έλληνας σέντερ;

Ο Θόρντον υπέγραψε στο Χιούστον!


Στους Χιούστον Ρόκετς υπέγραψε ο Μάρκους Θόρντον, μετά από μια απογοητευτική περσινή σεζόν στους Σέλτικς και τους Σανς με πολύ χαμηλό μέσο όρο πόντων.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Άρης: Αλλάζει επίπεδο με γκαρντ - «φωτιά»!


Ο Άρης στοχεύει να «κλείσει» τους δυο γκαρντ και να φτιάξει ένα δίδυμο στις θέσεις «1» και «2», κυριολεκτικά φωτιά!

Κατέληξε στη Γαλατά ο Λάσμε!


Ο I-SPY αποκαλύπτει το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων, το πραγματικό λόγο που ο Γκαμπονέζος καταλήγει στη Γαλατά και την ...έκπληξη που μπορεί να τον περιμένει.

Πάει και για Ούντοχ η Φενέρ!


Τον τρίτο παίκτη που πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα του NBA θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει ήδη ένα ρόστερ υποψήφιο για την κατάκτηση της Euroleague.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Άρης: Συμφώνησε με ΜακΝίλ!


Έναν παίχτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά έψαχνε ο Άρης και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζέρελ ΜακΝιλ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurohoops, o Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να είναι μία από τις πιο δυνατές κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Ρέθυμνο: Τα... τυπικά για Ματαλόν!


Το Ρέθυμνο αφού ξεκίνησε με τις υποθέσεις των ξένων παικτών, οι οποίες ήταν και πολύ προσεγμένες, τώρα στρέφει το ενδιαφέρον του σε Έλληνες παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν.

Πουλήθηκαν 22.000 εισιτήρια για τον τελικό του Eurobasket!


Ο τελικός του Eurobasket 2015 στο Λιλ της Γαλλίας αναμένεται να έχει γίνει sold out σε θέσεις, αφού ήδη έχουν φύγει 22.000 από τις 27.000 συνολικά που χωράει το γήπεδο.

Άρης: «Αρέσει» και ο Χάγκινς!


Το ότι ο Άρης θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικός τη νέα αγωνιστική περίοδο το γνωρίζουμε, όπως επίσης ότι θα έχει και ένα αξιόπιστο ρόστερ επιπέδου EuroCup.