Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απόλλωνας: Ανακοινώνει Οτζο!


Ο Απόλλωνας Πατρών μπορεί πριν λίγες μέρες να απέκτησε τον Αλέξανδρο Σιγκουνά ωστόσο οι Πατρινοί δεν σταμάτησαν εκεί την ενίσχυσή τους αποκτώντας τον Μίκαελ Οτζο ο οποίος την περασμένη χρονιά έπαιζε για τον Απόλλων Λεμεσού. 

Εξαιρετικός Γιάννης, ήττα για Μπακς!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των Μπακς για ακόμα ένα παιχνίδι στην ήττα από τους Ατλάντα Χοκς από τους οποίους έχασε πολύ εύκολα η ομάδα του Μιλγουόκι.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Φωτο:sportdog.gr

Η 22η αγωνιστική τελείωσε με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού να πραγματοποιεί μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση στη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη.

Πανιώνιος: Και... μαθηματικό «αντίο»

Φωτο:contra.gr

Δεν κατάφερε να μείνει ζωντανός στην απίστευτα δύσκολη μάχη που έδωσε ο Πανιώνιος για να παραμείνει στην κατηγορία και μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Basket League αφού όπως και να έρθουν τα αποτελέσματα πλέον οι πόντοι που θέλει να συγκεντρώσει δεν μαζεύονται.

Βαρύ το πρόστιμο για Παναθηναϊκό!


Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πολύ βαρύ πρόστιμο στον Παναθηναϊκό μετά από ανακοίνωση που είχε εκδώσει η «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία είχε κριθεί δυσφημιστική.

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία με Ντελινικάιτις

Πηγή:enwsi.gr

Ευτυχώς για την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τον Τόμας Ντελινικάιτις, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Άρη αποχώρησε με βοήθεια από το παρκέ μη μπορώντας να πατήσει καλά το πόδι του.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πέντε σκάουτερ στο ΟΑΚΑ για Βεζένκοφ!


Στο ΟΑΚΑ για χάρη του Αλέξανδρου Βεζένκοφ βρέθηκαν πέντε σκάουτερ ομάδων του ΝΒΑ προκειμένου να τον «τσεκάρουν» και από κοντά. Από την πλευρά του ο παίκτης δηλώνει αποκλειστικά αφοσιωμένος στον Άρη και κλείνει τα αυτιά του στις «σειρήνες» για το ντραφτ του καλοκαιριού.

Βλέπει Μενσά-Μπονσού ο Παναθηναϊκός!

φωτο:enwsi.gr
Πριν λίγους μήνες ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να γίνει κάτοικος Πειραιά, ωστόσο «κόπηκε» στα ιατρικά τεστ και έγινε παίκτης της ΑΕΚ στην οποία φέτος είναι ο MVP της.

Φενέρ: Ομπράντοβιτς...διετίας!


Να μείνει κι'άλλο κάτοικος Τουρκίας επιδιώκουν στη Φενέρμπαχτσε αφού η τουρκική ομάδα φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας να είναι έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο ανανέωσης με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αντετοκούνμπο... airways! (vid)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι των Μπακς πολύ καλός, δεν τα κατάφερε ωστόσο η ομάδα του κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οι οποίοι μάλιστα πέρασαν και πρώτοι στη Δύση παίρνοντας το «διπλό» στο Μιλγουόκι με 108-95.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΕΚ: Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα και ο Ουίλμπεκιν (pic)


Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Σκότι Ουίλμπεκιν, κατά την επίσημη παρουσίασή του, στο ΟΑΚΑ σήμερα, από την ΚΑΕ ΑΕΚ. 

NBA: Τέλος η σεζόν για Σβεντ και Μπέβερλι!


Αλεξέι Σβέντ και Πάτρικ Μπέβερλι στάθηκαν πολύ άτυχοι με τον πρώτο να σπάει το ένα πλευρό του και τον δεύτερο να έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον καρπό του με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν λόγω των σοβαρών τους τραυματισμών και να τους δούμε πάλι... του χρόνου!

Ρέθυμνο: Τέλος ο Τρέιβις Σίμπσον!


Παρελθόν αποτελεί για το Ρέθυμνο ο Τρέιβις Σίμπσον αφού οι κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό.

Μεγάλη εμφάνιση ο Γιάννης, νίκη για Μπακς! (vid)

Φωτο: nba.com

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδιωξαν τον «δαίμονα» που είχαν μέσα τους και πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους (αυτή τη φορά κόντρα στους Πέισερς με 111-107) με τον Ερσάν Ιλιασόβα να «λάμπει» κυριολεκτικά για τα «Ελάφια» πετυχαίνοντας 34 πόντους.

Άρης: Αισιοδοξία για Χαρίση


Σήμερα θα κριθεί όπως φαίνεται αν ο Κώστας Χαρίσης θα αγωνιστεί στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ» καθώς ο έμπειρος σέντερ αν παρακολουθήσει το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ολυμπιακός: Στα playoffs με νίκη! (vid)


Ο Ολυμπιακός κατάφερε για 10η συνεχόμενη φορά να μπει στα playoffs της Ευρωλίγκας (κάτι που έχει καταφέρει μόνο η Μπαρτσελόνα στα προηγούμενα χρόνια) και αυτό το εξασφάλισε μετά τη νίκη του επί της Αναντολού Εφες με το 86-75.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Που πας βρε Γουίτμαν; (vid)


Ο προπονητής των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς δεν άντεξε να βλέπει την ομάδα του να δέχεται το καλάθι της ήττας από τον Τζορτζ Χιλ και ξεκίνησε με δρόμο προς τα αποδυτήρια την ώρα που ο παίκτης του Ρασούαλ Μπάτλερ σούταρε από το κέντρο χωρίς να πετύχει ωστόσο κάτι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα ενόψει Γαλατά


Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται ενόψει της 12ης αγωνιστικής του TOP16 κόντρα στην Γαλατάσαραϊ χωρίς κανένα πρόβλημα αφού όλοι συμμετείχαν κανονικά στη προπόνηση.

Ο... φθηνός Αρτέστ!


Ο Αρτέστ πάτησε το πόδι του στην Ιταλία και η Καντού ολοκλήρωσε το... «μπαμ» που αναμενόταν υπογράφοντας τον με ένα μικρό (για την αξία και την καριέρα του) συμβόλαιο.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Σιγκούνας: «Δεν κρατιέμαι για να αρχίσω με τον Απόλλωνα»


Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας είχε συμφωνήσει με τον Απόλλωνα και όπως αναμένεται θα ανακοινωθεί και από την νέα του ομάδα εντός του επόμενου 24ώρου. Μέχρι τότε την ανακοίνωση την έκανε... ο ίδιος τονίζοντας μάλιστα πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και να περιμένει να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα της Πάτρας καθώς και το να παίξει στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πρίφτης: «Περήφανοι για τον Άρη, να τα χιλιάσει» (vid)


Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχήθηκε για τα 101 χρόνια ύπαρξης του Άρη στον αθλητισμό (στο AllAboutARIS) τονίζοντας πως νιώθουν όλοι περήφανοι που ανήκουν σε αυτή την ομάδα ενώ παράλληλα είπε πως ο Άρης έφερε το μπάσκετ στη καθημερινότητα των Ελλήνων τη περίοδο που μεσουρανούσε. Επίσης τι ευχήθηκαν Σπύρος Μούρτος και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

ΚΑΟΔ: Το ματς της χρονιάς με Ελευσίνα!


Ο κόσμος του ΚΑΟΔ αναμένεται να βρίσκεται στο γήπεδο προκειμένου να δώσει ώθηση στην ομάδα της Δράμας έτσι ώστε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, κάτι που θα πετύχει με νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Απόλλων Πάτρας: Συμφωνία με Σιγκούνα!


Σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Συγκούνα (27χρ., 2,02μ.) έχει προχωρήσει ο Απόλλωνας Πατρών, κάνοντας πράξη το “θέλω” του προπονητή του Νίκου Βετούλα.

ΠΑΟΚ: Χάνει η Κράσνι, έρχεται ο ΜακΓκραθ


Ο ΠΑΟΚ περιμένει και παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Ντόνι ΜακΓκραθ ο οποίος θα μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που η ομάδα του, η Κράσνι, ηττηθεί με τον «δικέφαλο» να επιθυμεί κάτι τέτοιο ώστε να υπογράψει στον σύλλογο έναν πρώην παίκτη του.

Ολυμπιακός: Χωρίς Σπανούλη, Σλούκα με Εφες!


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφες (26/03) με δυο πολύ σημαντικές απουσίες αφού οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Double-double ο Γιάννης, νίκη με ανατροπή οι Μπακς!


Ο Κρις Μίντλετον μπορεί να μην είχε καθόλου καλά ποσοστά στο παιχνίδι από άποψης σουτ, όπως και πόντων όμως ήταν εκεί στο κρισιμότερο σουτ του παιχνιδιού και έβαλε το buzzer beater με τη μπάλα να φεύγει από τα χέρια του στο 0.05 και σε νεκρό χρόνο να ταξιδεύει μέχρι να μπει και να ολοκληρωθεί μια ανατροπή 16 πόντων κερδίζοντας τους Μαϊάμι Χιτ.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΠΑΟΚ: Με Μαργαρίτη και Παπαδόπουλο η προπόνηση!


Μπορεί το πρωί να προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες στην απογευματινή προπόνηση ενώ σε αυτήν παρών ήταν και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο οποίος ζήτησε να προπονηθεί με την περσινή του ομάδα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μη του αρνείται.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Basket League


Το mpasketmania.blogspot.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Basket League και τη βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά και τις τελευταίες αναμετρήσεις.

Αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ-Άρης, διαμαρτυρία των «κιτρίνων»


Το χατήρι της ΑΕΚ πραγματοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφασίζοντας να δεχθεί το «θέλω» της «Ένωσης» για αλλαγή ώρας στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη στο «ΟΑΚΑ».

Άρης: Το μισό...ΝΒΑ για Βεζένκοφ!


Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και ο ηγετικός ρόλος του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στη φετινή Basket League με τη φανέλα του Άρη δεν έχουν μείνει απαρατήρητες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αφού τέσσερις (και όχι μόνο) ομάδες έχουν ενδιαφερθεί να κάνουν NBAer τον παίκτη των «κιτρίνων».

ΑΕΚ: Συμφωνία με FILA!


Η FILA θα ντύνει την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για τα επόμενα δυο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η «Ένωση» αφού οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τη γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης η οποία θα δώσει την ευκαιρία και στον κόσμο να μπορεί να προμηθευτεί επίσημα προϊόντα της ομάδας.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Άρης: Διάστρεμμα ο Χαρίσης, χάνει Πανιώνιο!


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, ο οποίος χάνει τον Κώστα Χαρίση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στο εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.

Πάλι φοβερός Γιάννης, πάλι ήττα για Μπακς


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μια φορά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Μιλγουόκι ωστόσο τα «Ελάφια» δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους Σπερς οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και πιο αποφασισμένοι μετά την ήττα-έκπληξη από τους Νιου Γιορκ Νικς.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πανιώνιος: Πάει για το «θαύμα»


Ο Πανιώνιος αδιαμφισβήτητα είναι μια εκ των υποψήφιων ομάδων για τον υποβιβασμό τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το 3-17 το δείχνει αυτό ξεκάθαρα καθώς πλέον ο «Ιστορικός» χρειάζεται «θαύμα» για να παραμείνει στην κατηγορία ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πανιωνίου


Ο Πανιώνιος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Άρη ενόψει της 21ης αγωνιστικής με τους «κίτρινους» να είναι πλήρης για το παιχνίδι κόντρα στους «Πάνθηρες» ενώ στην αυριανή προπόνηση θα υπάρξει και ανάλυση των αντιπάλων μέσα από βίντεο.

Ιστορική πρωτιά για Διαμαντίδη!


Όσο και αν μας έχει συνηθίσει σε πάσης φύσεως ρεκόρ, αυτό στο οποίο έχει φτάσει μία “ανάσα” από το να το πετύχει είναι ξεχωριστό. Δεν είναι σύνηθες βλέπετε το φαινόμενο ένας περιφερειακός να καταλαμβάνει την πρώτη θέση της λίστας των αμυντικών ριμπάουντ στην ιστορία ενός πρωταθλήματος!

Δεν έφτασε ο καλός Γιάννης


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε καλή επιθετικά μέρα με 15 πόντους όντας ο κορυφαίος της ομάδας του Μιλγουόκι για ακόμη μια φορά, ωστόσο οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς για μόλις ένα πόντο (84-85).

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΕΚ: Έτοιμη να καταρρίψει ρεκόρ 13 χρόνων!


Η ΑΕΚ φρόντισε από την αρχή του αγώνα με την ΑΕΝΚ Δημούλας να δείξει πως δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της και η 11η νίκη της σε 20 αγώνες ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Με αυτήν η «ένωση» ισοφάρισε ήδη την επίδοση της περιόδου 2008-2009 –έχει ήδη ξεπεράσει τις αντίστοιχες των σεζόν 2006-2007 όταν είχε 10 νίκες, 2009-2010 όταν είχε εννιά και 2010-2011 όταν είχε οχτώ.

Πανιώνιος: Χωρίς Ταπούτο με Άρη!


Απόντος του Χρήστου Ταπούτου θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη, με τον πρώην αρχηγό των «κιτρίνων» να έχει υποστεί υποτροπή σε διάστρεμμα. 

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Άρης: Αιχμές για τη κακή διαιτησία


Μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την διαιτησία που αντιμετώπισαν οι «κίτρινοι» στο «Βενετόκλειο» απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ήρθε και η σειρά των Δημήτρη Πρίφτη και Αλέξανδρου Βεζένκοφ για να σχολιάσουν το παιχνίδι και τις επίμαχες φάσεις που έκριναν την έκβαση αυτού.

Γύρισε το πόδι του ο εξαιρετικός Γιάννης!


Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό που είχε 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όπου έκανε τους Μπακς να... «λαχταρήσουν»! Σε μια διείσδυση πάτησε πάνω στο πόδι του Βινς Κάρτερ με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του και να αποχωρήσει από το παρκέ.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Ζόριτς στο ΣΕΦ!


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τουρκική ομάδα η οποία είδε τον Κροάτη σέντερ να μη λαμβάνει μέρος στην προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε χθες, θέτοντας έτσι εαυτόν εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Άρης: Πλήρης για το «διπλό»


Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε στη χθεσινή προπόνηση όλους τους παίκτες της ομάδας να παίρνουν κανονικά μέρος και έτσι «πετάει» για Ρόδο με σκοπό να πάρει το «διπλό» που θα κρατήσει για ακόμη μια αγωνιστική στην τρίτη θέση τους «κίτρινους».

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Φώτσης, παίζει με Ζαλγκίρις!


Ο Αντώνης Φώτσης προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού κανονικά και θα παίξει στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας αφού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Καλός ο Γιάννης, ήττα για τους Μπακς


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια καλή παρουσία στο παρκέ απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς από τους οποίους μάλιστα έχασαν οι Μιλγουόκι Μπακς με το «στενό» 109-103 σε ένα παιχνίδι όπου τα «ελάφια» θα μπορούσαν να κάνουν το απρόσμενο αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι.

Ήττα για Κουφό, Καλάθη


Την ήττα υπέστησαν οι Μέμφις Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, με τον πρώτο μάλιστα να ξεκινάει και στη βασική πεντάδα λόγω της απουσίας των Ζακ Ράντολφ και Μαρκ Γκαζόλ, οι οποίοι έμειναν εκτός με σκοπό να πάρουν κάποιες ανάσες για τη συνέχεια.

Πολύ καλός ο Θανάσης, νίκη για Νικς!


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Αϊόβα Ένερτζι οδηγώντας έτσι την ομάδα του στη νίκη για την αναπτυξιακή λίγκα για τη θυγατρική ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς, Γουέτσεστερ Νικς.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός: Χάνει πιθανώς Φενερμπαχτσέ ο Μάντζαρης!


Προηγούμενο δεν έχει η ατυχία φέτος στον Ολυμπιακό! Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε στο πόδι και η συμμετοχή του κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή!