Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μαυροειδής: «Ή στον ΠΑΟΚ ή στο εξωτερικό»


Ξεκάθαρος για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος δεν ήταν στη «πρώτη» του «δικεφάλου» αλλά σε αυτή της Νέας Κηφισιάς.

Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει τα «θέλω» του ίδιου του παίκτη ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Sport-fm 94,6 δήλωσε πως η συνέχεια της καριέρας του θα είναι είτε στον ΠΑΟΚ είτε σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Ψάχνουμε να βρούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει. Έχω ξεκινήσει προπονήσεις με την Κηφισιά, όπου αγωνιζόμουν πέρυσι. Περιμένω το καλύτερο, για να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για τις συζητήσεις που είχε με την ΑΕΚ: «Υπήρχαν αρκετά προχωρημένες συζητήσεις, ήμασταν πολύ κοντά. Ξαφνικά το θέμα πάγωσε και σταμάτησε εκεί. Άκουσα πως είχαν κλείσει έναν Αμερικάνο για 4-5, οπότε ήθελαν Έλληνα πεντάρι, αλλά τελικά χάλασε και έγινε το αντίστροφο. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά δεν το σκέφτομαι. Προχωράμε».

Για το φετινό επίπεδο της ΑΕΚ: «Έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Θέλει να γυρίσει στον πρωταθλητισμό και μπορεί να πάει πολύ ψηλά και στο Eurocup. Κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να μπει «σφήνα» στην κορυφή: «Κάποιους απ’ τους ξένους παίκτες που έχει η ΑΕΚ, τους ξέρουμε, όπως τον Χέρστον, είναι τοπ επιπέδου. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν. Για τους υπόλοιπους Αμερικάνους δεν ξέρουμε. Αν και αυτοί είναι αντίστοιχου επιπέδου, φυσικά μπορεί να μπει σφήνα. Αυτό όμως θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους περσινούς τελικούς των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, πλήρης σε όλες τις θέσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, ήταν πολύ δύσκολο, πόσω μάλλον λόγω των απουσιών. Ουσιαστικά έπαιζε χωρίς τρεις βασικούς. Φέτος ο Ολυμπιακός κινήθηκε στα ίδια επίπεδο. Τον κορμό τον κρατάει, έχασε μόνο τον Σλούκα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στην Ελλάδα πέρα απ’ αυτό. Αν δεν πάω στον ΠΑΟΚ, μάλλον θα φύγω στο εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως θέλει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως η πεντάδα φέτος θα είναι πολύ δυνατή. Μέχρι στιγμής δείχνει άσπαστη».

Για το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό: «Είναι αλήθεια πως για τα πεντάρια είναι πιο δύσκολο να γίνει κάτι. Από τη στιγμή που έχουν ανοίξει οι θέσεις για τους Αμερικάνους, που είναι πιο οικονομική λύση. Στο εξωτερικό πρέπει να σε ξέρουν για να σε εμπιστευτούν».

Για το αν νιώθει πως έχει αδικηθεί: «Μου έτυχε και ο τραυματισμός που με πήγε πολύ πίσω. Είχα κάνει κάποια καλά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, όμως προέκυψε ο τραυματισμός. Και αυτό επηρεάζει και μια ενδεχόμενη μεταγραφή. Ο προπονητής θα το σκεφτεί. Πιστεύω όμως πως ο καλός δεν χάνεται».

Για την Εθνική: «Είναι πλήρης, αλλά χρειάζεται χρόνο για να δεθεί. Ακόμα ψάχνεται σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Γαλλία και Ισπανία είναι σίγουρα πολύ καλές ομάδες του Ευρωμπάσκετ. Θα μας έβαζα κοντά στο μετάλλιο, βάσει ρόστερ. Στις τοπ5 ομάδες της διοργάνωσης. Στα φιλικά μου άρεσε πολύ η ομάδα. Χρειάζεται να δουλέψει την ομοιογένειά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου